Totaalrenovatiewerken P. Constructies in de regio Antwerpen

Wat doen wij voor u?

Wij zijn een erkende aannemer voor alle soorten renovatiewerken in uw woning. Wilt u een bepaalde ruimte van uw woonst verbouwen of wenst u uw volledig huis of appartement in een nieuw jasje te steken? Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment aan verbouwingswerken aan.

Voor kleinschalige werken kunt u bij ons terecht voor alle vloer – Gyproc – en schilderwerken, maar ook bezettingswerken, elektriciteitswerken en sanitaire installaties behoren tot onze veelzijdige diensten. Kijkt u uit naar grotere renovaties? Wij zijn eveneens gespecialiseerd in complete keuken- en badkamerrenovaties

WAT ONDERSCHEIDT ONS VAN ONZE CONCURRENTEN?

Wij staan u toe om uw materialen te kopen waar u dat zelf wilt. Kiest u ervoor om al uw benodigdheden aan te kopen op een plaats waar wij van P. Constructies korting krijgen? Dan geniet u van onze aannemerskorting waarmee u makkelijk tussen 15 en 20% op de particuliere prijs uitspaart! Wij hanteren vaste prijzen waardoor er geen ruimte is voor discussie. Wij helpen u van a tot z verder; wij zorgen voor de bestelling van de juiste hoeveelheid materiaal, een stipte levering en uiteraard garanderen wij u een vlotte service tijdens de verbouwingswerken.


Dankzij onze jarenlange ervaring in (totaal)renovaties kunnen wij met trots zeggen dat al onze klanten steeds 100% tevreden zijn. Wij zijn het aanspreekpunt voor al uw verbouwingswerken en ook voor de na-service kunt u steeds rekenen op een correcte manier van werken.

Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer voor uw verbouwingswerken in regio Antwerpen? 

Wij zijn onder andere actief in Brecht, Brasschaat, Kapellen en Stabroek.

Contacteer P. Constructies!