top of page

Totaalrenovatiewerken P. Constructies in de regio Antwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in kleine projecten

WAT DOEN WIJ VOOR U?

Wij zijn een erkende aannemer voor alle soorten renovatiewerken in uw woning. Wilt u een bepaalde ruimte van uw woonst verbouwen of wenst u uw volledig huis of appartement in een nieuw jasje te steken? Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment aan verbouwingswerken aan.

Voor kleinschalige werken kunt u bij ons terecht voor alle vloer – Gyproc – en schilderwerken, maar ook bezettingswerken, elektriciteitswerken en sanitaire installaties behoren tot onze veelzijdige diensten. Kijkt u uit naar grotere renovaties? Wij zijn eveneens gespecialiseerd in complete keuken- en badkamerrenovaties

WAT ONDERSCHEIDT ONS VAN ONZE CONCURRENTEN?

Wij staan u toe om uw materialen te kopen waar u dat zelf wilt. Kiest u ervoor om al uw benodigdheden aan te kopen op een plaats waar wij van P. Constructies korting krijgen? Dan geniet u van onze aannemerskorting waarmee u makkelijk tussen 15 en 20% op de particuliere prijs uitspaart! Wij hanteren vaste prijzen waardoor er geen ruimte is voor discussie. Wij helpen u van a tot z verder; wij zorgen voor de bestelling van de juiste hoeveelheid materiaal, een stipte levering en uiteraard garanderen wij u een vlotte service tijdens de verbouwingswerken.

Dankzij onze jarenlange ervaring in (totaal)renovaties kunnen wij met trots zeggen dat al onze klanten steeds 100% tevreden zijn. Wij zijn het aanspreekpunt voor al uw verbouwingswerken en ook voor de na-service kunt u steeds rekenen op een correcte manier van werken.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN BETROUWBARE AANNEMER VOOR UW VERBOUWINGSWERKEN IN REGIO ANTWERPEN? 

Wij zijn onder andere actief in Brecht, Brasschaat, Kapellen en Stabroek.

bottom of page